loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Lady Gaga: Αποκάλεσε “αρραβωνιαστικό” της τον Michael Polansky

Τελικά όντως έχει προχωρήσει αυτή η σχέση;
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Εάν όντως ισχύει αυτή η εξέλιξη, είμαστε οι πρώτοι που θα ζητωκραυγάσουμε από χαρά, καθώς φαίνεται πως η Lady Gaga, συναντώντας τον Πρωθυπουργό της Γαλλίας, αποκάλεσε τον Michael Polansky “αρραβωνιαστικό” της.

Η Gaga σίγουρα εντυπωσίασε άπαντες στη φαντασμαγορική εμφάνισή της κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, δίνοντας ένα cabaret performance, τιμώντας με τον τρόπο της ένα κομμάτι της γαλλικής κουλτούρας και τον λαό που τόσο πολύ η ίδια αγαπά, ενώ αργότερα, συναντώντας κατά τη διάρκεια των αγώνων τον Γάλλο Πρωθυπουργό, Gabriel Attal θέλησε να του γνωρίσει τον σύντροφό της, Michael Polansky.

Μόνο που στο introduction τον χαρακτήρισε “fiance”, οπότε μήπως τελικά ισχύουν όλες αυτές οι φήμες εδώ και μήνες, πως οι δυο τους έχουν προχωρήσει τη σχέση τους στο επόμενο βήμα;

Όπως και να’χει, ο γνωστός πολιτικός έδωσε τα συγχαρητήριά του στη Gaga για την εκπληκτική της εμφάνιση, ενώ ακόμα οι εκπρόσωποι Τύπου από την πλευρά της αγαπημένης star δεν έχουν σχολιάσει τίποτα.

Φωτογραφία: Page Six

 

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.