loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Ed Sheeran – Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Το ρόλο ενός άστεγου ναρκομανή πρόκειται να ενσαρκώσει ο Ed Sheeran στη μεγάλη οθόνη
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Το ρόλο ενός άστεγου ναρκομανή πρόκειται να ενσαρκώσει ο Ed Sheeran στη μεγάλη οθόνη, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής tabloid εφημερίδας The Sun.

Ο τίτλος της ταινίας είναι ‘Sumotherhood’ και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Adam Deacon.

Όπως φαίνεται μάλιστα, τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ολοκληρωθεί και το φιλμ βρίσκεται τώρα στη διαδικασία της επεξεργασίας.

”Το casting είναι αυτό που κάνει την ταινία πιο ενδιαφέρουσα και συγκεκριμένα, όλοι θέλουν να δουν τον Ed. Δεν έχει τεράστιο ρόλο στην ταινία και παρόλο που οι θαυμαστές θα τον αναγνωρίσουν αμέσως, δεν τον έχουν δει ποτέ όπως εμφανίζεται εδώ”.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Denise Van Outen, Jennifer Saunders, Peter Serafinowicz, Leomie Anderson, London Hughes, Kevin Bishop, Jaime Winstone, Vas Blackwood και Kobna Holdbrook-Smith.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ταινία θα είναι μια ”έκρηξη” δράσης και κωμωδίας, ενώ παράλληλα θα αναδείξει κάποια σοβαρά θέματα, αποτυπώνοντας παράλληλα την ωμή και σκληρή πραγματικότητα.

 

 

Φωτογραφία: nme.com

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.