loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Britney Spears – Σε βαθιά κατάθλιψη

”Είμαι ακόμα ζωντανή”. Αυτό δηλώνει μέσα από βίντεο που ανάρτησε στα social media…
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Η Britney Spears βρίσκεται σε βαθιά κατάθλιψη λόγω της σχέσης της με τα παιδιά της, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενώ οι στενοί της συνεργάτες δηλώνουν ότι η ψυχική υγεία της έχει επιδεινωθεί.

Σύμφωνα με ανθρώπους του στενού της περιβάλλοντος, η Britney διανύει μια δύσκολη περίοδο, ενώ πρόσφατα εθεάθη να οδηγεί μόνη της στο Λος Άντζελες μετά την είδηση μιας ακόμα αποτυχημένης παρέμβασης στο νομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει σε σχέση με τα παιδιά της.

Η ίδια μάλιστα, μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, πληροφόρησε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι ακόμα ζωντανή (!). “I didn’t die people, I’m here. I’m alive. I’m very much alive and well” δήλωσε, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται για την κατάσταση της ψυχικής της υγείας.

Όπως φαίνεται, ο πρώην σύζυγός της, Kevin Federline αποφάσισε να απαγορεύσει τις επισκέψεις των παιδιών τους στο σπίτι της μητέρας τους, και αυτό έχει στενοχωρήσει πολύ την ηλικίας 41 ετών Britney.

 

 

Φωτογραφία: Instagram

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.