Το ντεμπούτο της σε εξώφυλλο περιοδικού έκανε η εφτά μηνών κόρη της Rihanna και του ASAP Rocky, Ρόκι Άιρις Μέιερς, ποζάροντας με τη μητέρα της για το W Magazine, με τις δυο τους να φορούν ρούχα υψηλής ραπτικής.
Το βρέφος φωτογραφήθηκε φορώντας μια custom δημιουργία του οίκου Dior, μια haute couture πλεκτή πάνα με ασορτί καλσόν και ένα κόσμημα για το κεφάλι, όλα σχεδιασμένα από τον Τζόναθαν Άντερσον.
Η Rihanna, ενθουσιασμένη, παρουσίασε το εξώφυλλο στο Instagram γράφοντας μεταξύ άλλων: «Η μικρή Ρόκι ήταν απίθανη στο πρώτο της εξώφυλλο. Ήρθε στο σετ και “έκλεισε το στόμα” της μαμάς της».
Η τραγουδίστρια και ο ASAP Rocky, που είναι μαζί από το 2020, έχουν αποκτήσει ακόμη δύο παιδιά και στις 13 Μαΐου αναμένεται να γιορτάσει τα γενέθλιά ο μεγαλύτερος γιος τους, RZA. Σε δηλώσεις που έκανε ο ράπερ στο ίδιο περιοδικό, μίλησε με θαυμασμό για τη σύντροφό του, τονίζοντας ότι η μητρότητα την έχει αλλάξει, χωρίς όμως να αλλοιώσει τη μοναδική της προσωπικότητα: «Είναι από τους πιο αυθεντικούς και γοητευτικούς ανθρώπους. Η ενέργειά της είναι ασύγκριτη», είπε.
Πηγή Πρώτοθεμα / φωτογραφία Wmag