Ο Alex Warren μίλησε μετά τα τεχνικά προβλήματα που διέκοψαν την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια των βραβείων Grammy την Κυριακή το βράδυ (01.02.26). Ο υποψήφιος για το βραβείο Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη ανέβηκε στη σκηνή του Crypto.com Arena για να ερμηνεύσει το viral hit του Ordinary, αλλά οι θεατές γρήγορα κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ο Warren φάνηκε να έχει προβλήματα με τα ακουστικά του κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης από το Λος Άντζελες, με τους θαυμαστές να σχολιάζουν στο διαδίκτυο ότι ο ήχος φαινόταν ασύγχρονος καθώς προσπαθούσε να παραμείνει στο ρυθμό. Μετά την τελετή, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε άμεσα στο περιστατικό στο Instagram.
Δημοσίευσε ένα βίντεο που αποκάλυπτε τον παραμορφωμένο, καθυστερημένο ήχο που, όπως είπε, ακουγόταν στα ακουστικά του κατά τη διάρκεια της ερμηνείας, δίνοντας στους θαυμαστές μια πιο σαφή εικόνα του προβλήματος που αντιμετώπιζε στη σκηνή. Έγραψε: «Όταν παίζεις στα Grammy και το μόνο που ακούς είναι αυτό στα αυτιά σου». Ο Warren αστειεύτηκε στη λεζάντα: «Αυτό θα συνέβαινε μόνο σε μένα…». Μιλώντας στο κόκκινο χαλί, ο Warren παραδέχτηκε ότι η πρόσφατη επιτυχία του έχει αλλάξει την οπτική του.
Ο δημιουργός του hit «Bloodline» – του οποίου τα τραγούδια είναι εμπνευσμένα από τη λατρευτική μουσική – αστειεύτηκε στο People: «Έπρεπε να διαγράψω όλα τα DM μου τη στιγμή που συνέβη όλο αυτό. Ήταν περίπου 400. Πιθανόν να υπάρχει περιοριστική εντολή. Δεν ξέρω». Εν τω μεταξύ, ο Warren είχε ομολογήσει προηγουμένως ότι οι μουσικές του γνώσεις είναι περιορισμένες. Ο τραγουδιστής εξήγησε ότι στην πραγματικότητα έκανε μια συνειδητή προσπάθεια να βελτιώσει τις γνώσεις του για άλλους καλλιτέχνες. Είπε στην εφημερίδα Guardian: «Όλοι με ρωτούν πάντα [τι μουσική] γνωρίζω, και εγώ απαντώ: «Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι και μακάρι να ήξερα». Γι’ αυτό προσπαθώ πραγματικά να ανοιχτώ και να μου αρέσει και άλλη μουσική. Ακούω πολλά άλμπουμ – κάτι που δεν έκανα πριν».
Ο Warren παραδέχτηκε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του άλμπουμ Brat της Charli xcx, το οποίο περιλαμβάνει τα singles Von Dutch, Apple και 360. Είπε: «Μου άρεσε πολύ. Σκεφτόμουν: «Πω πω, δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοια μουσική», από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήταν ενδιαφέρον».
Πηγη Music / φωτογραφία Getty Images