loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Stevie Nicks: Ελπίζει πως θα παντρευτούν Taylor Swift & Travis Kelce

Εάν αυτό είναι στα πλάνα του ζευγαριού
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Γνωρίζουμε πολύ καλά για την τρυφερή σχέση υποστήριξης ανάμεσα στη Stevie Nicks και την Taylor Swift, όμως τώρα η θρυλική star αναφέρθηκε και στον Travis Kelce.

Σε μία καινούργια συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone, η Stevie έπλεξε το εγκώμιο του γνωστού παίκτη NFL, χαρακτηρίζοντάς τον ως καλό άνδρα.

“Είναι πραγματικά έξυπνη (η Taylor), όμως πέρασε και πολλά στο παρελθόν. Είναι σε ένα καλό σημείο αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να ερωτευτούν ακόμα περισσότερο και πιο βαθιά και να φύγουν προς το ηλιοβασίλεμα”, δήλωσε η Nicks. “Ο Travis κάνει τη δική του καριέρα και εκείνη το ίδιο, μετά επιστρέφουν ο ένας στον άλλον, παντρεύονται και κάνουν παιδιά εάν αυτό θέλει εκείνη. Απλά θέλω να έχει τα πάντα”, ήταν τα συγκινητικά λόγια της Stevie.

Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο πως η Stevie βρέθηκε σε shows της Eras Tour και μάλιστα, η τελευταία φορά ήταν στο Δουβλίνο, όπου μετά το πέρας της συναυλίας, απόλαυσε χρόνο με την Taylor και τον Travis.

 

 

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.