loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Υπόθεση Diddy: Κατηγορεί την κυβέρνηση για τη διαρροή του βίντεο με την Cassie Ventura

“Τα βάζει” με την κυβέρνηση της Αμερικής
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Οι ρυθμοί στην υπόθεση Diddy δεν έχουν πέσει ούτε στο ελάχιστο, καθώς τώρα ο διάσημος ράπερ κατηγορεί την κυβέρνηση της Αμερικής για τη διαρροή του βίντεο με τον ξυλοδαρμό της Cassie Ventura.

Η υπόθεση Diddy εξακολουθεί να ερευνάται από τις αρχές, την ίδια στιγμή που ο ράπερ βρίσκεται στη φυλακή και επιμένει στην αθωότητά του. Καθημερινά νέες σοκαριστικές καταγγελίες έρχονται στη δημοσιότητα εις βάρος του, με τα θύματα να γίνονται μια γροθιά και να στέκονται πλέον απέναντί του.

Παρ’ όλα αυτά, ο Diddy κατέθεσε για τρίτη φορά αίτηση αποφυλάκισης μέχρι τη δίκη, ενώ κατηγορεί ανοιχτά την κυβέρνηση ότι διέρρευσε σκόπιμα το βίντεο ξυλοδαρμού της πρώην συντρόφου του, Cassie Ventura. Ο δικηγόρος του υποστηρίζει ότι προσπαθούν να μαυρίσουν τη φήμη του, στερώντας του το δικαίωμα να έχει μια δίκαιη δίκη.

Η “παράνομη διαρροή” του συγκεκριμένου βίντεο κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν, σύμφωνα με νομικό εκπρόσωπό του. Ειδικότερα, η πλευρά του Diddy ισχυρίζεται ότι πράκτορας της κυβέρνησης διέρρευσε το βίντεο με σκοπό “να καταστρέψει τη φήμη και οποιαδήποτε προοπτική είχε ώστε να υπερασπιστεί επιτυχώς τον εαυτό του ενάντια στους ισχυρισμούς”.

Το σοκαριστικό βίντεο που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Μάιο, τραβήχτηκε το 2016 και ο Diddy είχε απολογηθεί τότε δημόσια γι’ αυτό, χωρίς ποτέ βέβαια να του απαγγελθεί κάποια κατηγορία. Την Τετάρτη 09/10, ο δικηγόρος του δημοσίευσε δελτίο τύπου, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι είχε σχέδιο να βλάψει τον Diddy και πως τους τελευταίους επτά μήνες πράττει σύμφωνα αυτό.

“Το σχέδιο της κυβέρνησης να υπονομεύσει τα δικαιώματα του Diddy για δίκαιη διαδικασία έχει πολλές μεθόδους και μέσα. Πρώτον, υπήρξε μια σταθερή ροή ψευδών και προκατειλημμένων δηλώσεων που έγιναν από πράκτορες του DHS σε διάφορα μέσα Τύπου τους τελευταίους επτά μήνες. Δεύτερον, οι πράκτορες συμμετείχαν σε μια ιδιαίτερα βάναυση και δημόσια έρευνα στα σπίτια του, κατά τη διάρκεια της οποίας πέρασαν χειροπέδες στους αθώους γιους του και στη συνέχεια τους έκαναν θέματα στις ειδήσεις και στον Τύπο”, αναφέρονταν στο δελτίο τύπου.

Ο Diddy συνελήφθη στις 16 Σεπτεμβρίου και τέθηκε υπό κράτηση, έχοντας αστυνομική παρακολούθηση, για να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο αυτοκτονίας. Εκτός από την Cassie Ventura, δεκάδες είναι τα θύματα που «έλυσαν» τη σιωπή τους. Πριν από μερικές ημέρες, δημιουργήθηκε γραμμή καταγγελιών κατά του Diddy και μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο το τηλεφωνικό κέντρο δεχθεί πάνω από 12.000 κλήσεις.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο Diddy κατηγορείται για βιασμούς, εκβιασμούς, κακοποιήσεις, απειλές, πορνεία κι άλλες εγκληματικές πράξεις.

Φωτογραφία / Πηγή: jenny.gr

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.