loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

A$AP Rocky για Rihanna: “Είναι μια σπουδαία μητέρα”

Η νέα συνέντευξη και τα λόγια για τη γυναίκα της ζωής του
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Η σχέση της Rihanna με τον A$AP Rocky είναι από εκείνες που εύκολα όλοι μπορούν να καταλάβουν πως ήταν meant to be και οι πρώτοι που το είχαν… “μυριστεί” ήταν οι ίδιοι και μάλιστα, πριν χρόνια.

Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2012, παρέμειναν φίλοι και ξεκίνησαν να βγαίνουν επτά χρόνια αργότερα, το 2019. Ο A$AP Rocky ήξερε από την αρχή ότι η Rihanna θα γίνει η μητέρα των παιδιών του. “Γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Τον έχω δει σε σχέσεις του και με έχει δει κι εκείνος σε σχέσεις μου. Έχουμε δει ο ένας τον άλλο και εκτός σχέσεων όμως. Ξέραμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι μπελάδες θα μπορούσαμε να φέρουμε ο ένας στη ζωή του άλλου“, είχε πει η Rihanna σε συνέντευξή της την περασμένη άνοιξη.

Τώρα, ο A$AP Rocky ή Fashion Killah, παραχώρησε με τη σειρά του συνέντευξη στο W Magazine, φωτογραφήθηκε από τη “photographer lady” που δεν είναι άλλη από τη Rihanna, και μίλησε για την καριέρα του, για την πατρότητα και για το πώς άλλαξε η ζωή του μετά τη γέννηση των δύο γιών του. Για τον ράπερ, η Rihanna είναι μια σπουδαία μητέρα και εκείνος ένας σπουδαίος πατέρας.

“Το ήξερα από τότε που ήμασταν νεότεροι”, απάντησε ο A$AP Rocky όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για το πότε κατάλαβε πως η Rihanna ήταν η μία και μοναδική. “Και οι δύο το ξέραμε, νομίζω. Οπότε έγινε σωστά μόνο όταν μεγαλώσαμε. Απλά επανασυνδεθήκαμε κατά κάποιο τρόπο”, συμπλήρωσε. Αυτό συνέβη περίπου “το 2019, 2020”, τόνισε. “Νομίζω ότι και οι δύο έχουμε τις θέσεις μας, τα πράγματα που κάνουμε και στα οποία είμαστε καλοί. Δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι ένας σπουδαίος μπαμπάς, επειδή είναι μια σπουδαία μαμά. Και εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι μια σπουδαία μαμά, επειδή είμαι ο καλύτερος μπαμπάς σε όλο τον κόσμο”, συνέχισε ο A$AP Rocky.

Αναπόφευκτα, η συνέντευξη επέστρεψε στην οικογένεια. Ο Rocky δεν είχε επισκεφθεί τη γενέτειρα του πατέρα του όταν ήταν παιδί, αλλά “πάντα άκουγε γι’ αυτήν και ήθελε να πάει. Πραγματικά μεγάλωσα με αυτό, με όλα αυτά τα πράγματα: Τα τραγούδια, το φαγητό, τη μουσική, τα πάρτι”, σημείωσε μιλώντας για το ταξίδι του στην Καραϊβική το περασμένο καλοκαίρι και σκεπτόμενος τον πατέρα του, που πέθανε το 2012. “Όλα αυτά τα χρόνια που έχασα στα Barbados, άρχισα να τα αναπληρώνω, να συντονίζομαι περισσότερο με αυτή την πλευρά της κουλτούρας μου”, τόνισε.

Ο μπαμπάς και ο αδελφός του, ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που τον έκαναν να συνειδητοποιήσει ότι μπορούσε να καταρρίψει τους κανόνες. Ο πατέρας του δίδαξε τον νεαρό Rocky να εμπιστεύεται τον εαυτό του και σε αυτήν τη φιλοσοφία θέλει να μυήσει και τα δικά του παιδιά. “Αυτό που έμαθα είναι ότι η ελευθερία είναι το κλειδί, οπότε θέλω πραγματικά να στηρίξω τα αγόρια μου και ελπίζω να είναι δεκτικοί σε όποιον και ό,τι θέλουν να γίνουν στη ζωή τους”.

“Είμαι τόσο χαρούμενος που τουλάχιστον ζει ακόμα ένας από τους δύο γονείς μου. Αν δεν είχα την υποστήριξη των γονιών μας δεν ξέρω τι θα κάναμε”, συνέχισε. Αλλά η πιο σημαντική υποστήριξη είναι αυτή που παίρνει από τη “συνοδοιπόρο μου, από τη γυναίκα μου, από τη σύντροφό μου”.

Φωτογραφία / Πηγή: jenny.gr

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.