loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Michael Jackson: Το “Thriller” ξεπέρασε 1 δις προβολές στο YouTube

Το βίντεο κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1983
Κiss Music
Kiss & Music
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, γιατί η μουσική του Michael Jackson δε θα σταματήσει ποτέ να έχει αξία και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως το “Thriller” ξεπέρασε 1 δις προβολές στο YouTube.

Αυτό είναι το τέταρτο music video του MJ που κατακτά αυτή την αναγνώριση, ύστερα από τα “Beat It“,”Billie Jean” και “They Don’t Care About Us“.

Το βίντεο του “Thriller” κυκλοφόρησε επίσημα το 1983, σε σκηνοθεσία του John Landis και με το voiceover του Vincent Price, με το διάρκειας 13 λεπτών δημιούργημα να βγαίνει “στον αέρα” του MTV τον Δεκέμβριο του 1983.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Billboard, 40 χρόνια μετά το επίσημο release του, το music video του “Thriller” συνεχίζει να είναι σημείο αναφοράς στην pop κουλτούρα, για παράδειγμα στο rom-com του 2004 “13 Going on 30“, όπου ο χαρακτήρας της Jennifer Garner αναζωογονεί ένα φέιλ πάρτι, ακολουθώντας τη θρυλική χορογραφία του βίντεο.

FYI, το “Thriller” μετά την κυκλοφορία του το 1984 έκανε peak στο #4 του Billboard Hot 100, ενώ έχει αναγνωριστεί ως το πιο πολυκατεβασμένο Halloween-themed hit!

 

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.