loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Dua Lipa: Γιατί δε μιλάει πιο ανοιχτά για τα προσωπικά της μέσα στη μουσική της

Πάντα υπάρχει ένας προστατευτικός τοίχος ανάμεσά μας
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Εάν παρατηρήσει κανείς τις τάσεις της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και ειδικότερα, της pop, θα παρατηρήσει πως το μεγαλύτερο γκελ έχουν καλλιτέχνες που μιλάνε πολύ… προσωπικά μέσω της μουσικής τους, όμως μία από αυτούς σίγουρα δεν είναι η Dua Lipa και η ίδια εξηγεί γιατί.

Μπορεί η αγαπημένη μας star να είναι πασίγνωστη για τα dance hits που παράγει διαρκώς στην καριέρα της, όμως στο τέλος της ημέρας, δε μαθαίνουμε και πολλά για την προσωπική της ζωή μέσω των στίχων της για παράδειγμα και στη νέα της συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή “60 Minutes” εξηγεί γιατί.

“Είναι κάτι που τελείως φυσικά κρατάω πίσω. Κάποιοι άνθρωποι είναι απλά τόσο αδίστακτοι με την ίδια τους την ιδιωτική ζωή, που αποφασίζουν να βγάλουν τα πάντα σε ένα τραγούδι, επειδή γνωρίζουν πως θα προσελκύσει την προσοχή του κόσμου. Για μένα, ήταν πάντα σημαντικό να δημιουργώ μουσική που οι άνθρωποι πραγματικά αγαπούσαν, όχι επειδή κράζω κάποιον ή επειδή το κάνω ως clickbait σε βάρος κάποιου άλλου“, δήλωσε η Dua.

Για να είμαστε ειλικρινείς, μπορούμε πολύ εύκολα να καταλάβουμε αυτό το σκεπτικό, παρά το γεγονός πως αυτός ο κάπως πιο προσωπικός παράγοντας είναι ίσως το συστατικό που κρατά γενικά πίσω στην καριέρα της τη Dua, όμως αυτό είναι το δικό της όραμα για τη μουσική της και κανείς δε μπορεί να την πιέσει για το αντίθετο.

Το τελευταίο της album πάντως, “Radical Optimism“, έφτασε κορυφή στο Official U.K. Albums Chart και έκανε peak στο No. 2 του Billboard 200 albums chart, κάτι που αποτέλεσε την υψηλότερη θέση που έχει “σκοράρει” μέχρι στιγμής στην καριέρα της.

GO GIRL, GIVE US EVERYTHING!

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.