loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Batman: Ο πρώτος superhero που θα αποκτήσει Αστέρι στο Hollywood Walk of Fame

Ο Batman γράφει ιστορία
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη, ο Batman θα είναι ο πρώτος superhero χαρακτήρας που θα αποκτήσει δικό του αστέρι στο περίφημο Hollywood Walk of Fame.

Το αστέρι του Batman θα είναι το υπ’αριθμόν 6764 στη Hollywood Boulevard, τοποθετημένο μπροστά ακριβώς από το Hollywood Guinness World Records Museum και την αποκάλυψη θα κάνει ο Michael Empric, επίσημος κριτής των ρεκόρ Guiness.

“Θαυμαστές από όλο τον κόσμο θα ενθουσιαστούν να μάθουν πως ο Batman θα έχει το δικό του αστέρι αφιερωμένο σε εκείνον, δίπλα στο αστέρι του τηλεοπτικού Batman, Adam West και του συν-δημιουργού του Batman, Bob Kane“, ανέφερε η παραγωγός του Hollywood Walk of Fame, Ana Martinez.

FYI, η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου και θα παρουσιαστεί ζωντανά μέσω live-streaming, στο www.walkoffame.com.

Φωτογραφία: Billboard

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.