loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Pharrell Williams: Προετοιμάζει νέα συνεργασία με τη Beyoncé

“Just get ready” ήταν το μήνυμα του γνωστού παραγωγού
Κiss Music
Kiss & Music
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Ανυπομονούμε για τη στιγμή που αυτό το teaser θα γίνει πράξη, καθώς ο Pharrell Williams αποκάλυψε πως οσονούπω θα μπορούσαμε να έχουμε στα ηχεία μας συνεργασία με τη Beyoncé. Και ποιος να πει όχι σε αυτόν τον συνδυασμό; 

Συγκεκριμένα, σε μία πρόσφατη συνέντευξή του με το Hollywood Reporter, ο Pharrell αναφέρθηκε στη μακροχρόνια φιλία που τον συνδέει με την Queen Bey, δηλώνοντας πως “είμαι τόσο ευτυχισμένος για εκείνη, είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι κομμάτι της ιστορίας και της πορείας της, απλά προετοιμαστείτε”, αυτά ήταν τα ακριβή λόγια του διάσημου δημιουργού και παραγωγού.

Άραγε ποιο θα είναι αυτό το επόμενο βήμα τους που μόλις μπήκε στο προσκήνιο σαν ενδεχόμενο;

FYI, για να κάνουμε και ένα flashback, οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο ντεμπούτο single της Bey, “Work It Out‘ του 2002 και από τότε, είχαν ξαναβρεθεί σε αρκετά tracks, οπότε τώρα πάρα πολύ δικαιολογημένα, η οποιαδήποτε πιθανότητα να συνυπάρξουν μουσικά, εξιτάρει τους fans. 

Την ίδια στιγμή βέβαια, ο Pharrell μίλησε και για την καινούργια του συνεργασία με τη Sade, χαρακτηρίζοντάς την “εκπληκτική και ταλαντούχα” καλλιτέχνιδα, ενώ στα άμεσα σχέδια του Williams μάλλον είναι και ένα project με τον Future.

Busy bee!

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.