loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Selena Gomez: Η chic εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Emmy

Το fully booked πρόγραμμα της αγαπημένης star
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Στη μεγάλη και λαμπερή βραδιά των φετινών Emmys 2024, μόλις λίγους μήνες από την τελευταία φορά που οι celebrities μαζεύτηκαν στο Los Angeles, η Selena Gomez περπάτησε απολύτως εκθαμβωτική στο κόκκινο χαλί των βραβείων.

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες εβδομάδες, η Selena είναι fully booked, αφού μάλλον δεν έχει μείνει ελεύθερη θέση στο πρόγραμμά της, προμοτάροντας ταυτόχρονα τη νέα σεζόν του “Only Murders In the Building“, αλλά και την ταινία “Emilia Perez” που αναμένεται να έρθει στο Netflix τον Νοέμβριο.

Μεταξύ των υπολοίπων, η Selena περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Emmys, απολύτως εκθαμβωτική, με τους fans της ανά τον κόσμο να τονίζουν πόσο πολύ έχει βρει τον εαυτό της και πόσο αυτό – κυριολεκτικά – βγαίνει προς τα έξω.

Οι δημοσιογράφοι για ακόμα μία φορά ξεκίνησαν φήμες αρραβώνα με τον Benny Blanco, που φυσικά και συνόδευσε τη σύντροφό του στην τελετή απονομής, με την ίδια να έχει κερδίσει την πρώτη της υποψηφιότητα υποκριτικής (και όχι μόνο παραγωγής) για το “OMITB”.

She’s an icon, she’s a legend, she’s the moment και πλέον, είναι και billionaire!

Φωτογραφίες: Page Six / People

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.