loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Shakira: Θαυμαστές προσπαθούσαν να τραβήξουν βίντεο κάτω από τη φούστα της

Η διάσημη star αποχώρησε από το stage
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Το ότι κάποιος στέκεται σε μία σκηνή, για να ψυχαγωγήσει, δε σημαίνει αυτόματα πως δεν υπάρχουν όρια και τα δικά της σίγουρα τα έβαλε η Shakira, όταν fans προσπάθησαν να τραβήξουν βίντεο κάτω από τη φούστα του ρούχου της.

Την έντονη αντίδραση της Shakira προκάλεσε η συμπεριφορά που επέδειξαν θεατές σε κέντρο στο Miami, καθώς η τραγουδίστρια αντιλήφθηκε ότι επιχειρούσαν να γράψουν σε βίντεο τι φορούσε κάτω από το φόρεμά της, ενώ αυτή χόρευε.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που έχουν καταγράψει τι συνέβη, η Shakira ανέβηκε στη σκηνή του LIV Miami και άρχισε να χορεύει με τον μοναδικό της τρόπο το νέο της single με τίτλο “Soltera“.

Κάποια στιγμή, όμως, η τραγουδίστρια από την Κολομβία αντιλήφθηκε ότι κάποιοι από τους θεατές της πρώτης σειράς προσπαθούσαν να γράψουν με τα κινητά τους τηλέφωνα τι φορούσε κάτω από το φόρεμά της.

Αρχικά η Shakira τους έκανε ένα νεύμα άρνησης, για να τους δώσει να καταλάβουν πως αυτό που έκαναν ήταν λάθος και στη συνέχεια αποχώρησε ενοχλημένη από τη σκηνή.

Πηγή: protothema.gr

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.