loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Justin Timberlake: Παραδέχτηκε την ενοχή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Ποια είναι η ποινή που του επιβλήθηκε
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Τα πράγματα δεν πηγαίνουν ακριβώς καλά για τον Justin Timberlake, όμως θα μπορούσαν σίγουρα να είναι και χειρότερα, έχοντας δηλώσει ένοχος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

O Justin Timberlake δήλωσε ένοχος για το περιστατικό μέθης, για το οποίο και συνελήφθη τον Ιούνιο στα Χάμπτονς, λίγο μετά την έξοδό του με φίλους για φαγητό. Ο τραγουδιστής συμφώνησε να πληρώσει πρόστιμο 500 δολάρια με πρόσθετη χρέωση 260 δολάρια, αντί 25 ώρες κοινωφελούς εργασίας, ενώ είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και μια ανακοίνωση για τη δημόσια ασφάλεια.

“Δεν ανταποκρίθηκα στα πρότυπα που προσπαθώ να κρατήσω για τον εαυτό μου”, είπε στο δικαστήριο, σύμφωνα με το Associated Press. Και κατόπιν πρόσθεσε: “Θα έπρεπε να είχα καλύτερη κρίση. Καταλαβαίνω τη σοβαρότητα αυτού”.

Η σύλληψη του Justin Timberlake

Το ΤΜΖ ανέφερε ότι ο τραγουδιστής είχε πάει να συναντήσει κάποιους φίλους σε ένα ξενοδοχείο για φαγητό και αναχώρησε στις 12:30 τα ξημερώματα με το αυτοκίνητό του.

Στην πορεία του όμως αγνόησε μια πινακίδα STOP και τότε τον ακολούθησε η αστυνομία, τον σταμάτησε και του ζητήθηκε να κάνει αλκοτέστ.

Τα μάτια του ήταν “κατακόκκινα και γυάλιζαν” και “από την αναπνοή του αναδύονταν έντονη μυρωδιά αλκοολούχου ποτού”, σύμφωνα με τα έγγραφα της σύλληψης.

Παρόλα αυτά ο αρνήθηκε και του πέρασαν χειροπέδες. Αν και αρχικά λοιπόν είχε δηλώσει αθώος, τώρα δήλωσε ένοχος.

Φωτογραφία / Πηγή: jenny.gr

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.