loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Dua Lipa: Ανακοίνωσε παγκόσμια περιοδεία σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία

Θα δοθούν και άλλες ημερομηνίες
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Κι όμως, η Radical Optimism World Tour είναι γεγονός, καθώς η Dua Lipa ανακοίνωσε ημερομηνίες για Ευρώπη, Αυστραλία και Αμερική.

Η Βρετανίδα star της καρδιάς μας είχε δώσει ορισμένες ημερομηνίες για special live στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα οποία μάλιστα έγιναν sold out σε χρόνο-ρεκόρ. Τώρα όμως, η Dua αποφάσισε να ανοίξει ακόμα περισσότερο τα show, προσφέροντας επιλογές για Ευρώπη, Αυστραλία και Αμερική κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα που ανάρτηση η ίδια στους social media λογαριασμούς της ξεκινά στις 20 Μαρτίου από τη Μελβούρνη και φτάνει μέχρι τις 16 Οκτωβρίου στο Seattle.

Ανάμεσα στις ευρωπαϊκές χώρες που θα επισκεφθεί η Dua είναι η Ισπανία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Τσεχία, η Ολλανδία, η Ιταλία, το Βέλγιο και η Αγγλία φυσικά.

CAN’T WAIT!

Φωτογραφία: Billboard

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.