loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Britney Spears: Παραξενεύτηκε με την… alien εμφάνιση της Sabrina Carpenter στα VMAs

Τι ανέφερε σε βίντεό της
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Μπορεί ο κόσμος να συζητά σήμερα την εμφάνιση της Sabrina Carpenter στα VMAs του MTV, όμως η Britney Spears βρήκε το perrformance κάπως… περίεργο!

Από τη διασκεδαστική βραδιά της μουσικής, η Sabrina έφυγε νικήτρια με το “Espresso” να κερδίζει στην κατηγορία “Song of the Year“, ενώ η αγαπημένη star έδωσε ένα απολαυστικότατο medley on stage, με τα “Taste“, “Please Please Please” και “Espresso” φυσικά.

Μόνο που κατά τη διάρκεια αυτού του performance έκανε το ένα πράγμα που παραξένεψε τη Britney Spears, η οποία με βίντεο εξέφρασε την απορία της γιατί η Sabrina φίλησε alien και όχι μία γυναίκα.

“Δεν παρακολούθησα τα VMAs, όμως είδα μερικά σκηνικά στο κινητό μου από το YouTube της Sabrina Carpenter. Γιατί φιλάει έναν εξωγήινο στη σκηνή; Τη λατρεύω. Την αγαπώ μέχρι θανάτου. Δεν κατάλαβα αυτό το σημείο. Γιατί δε φίλησε μία κοπέλα; Ήταν περίεργο. Όμως, σκέφτηκα ότι όλο το performance ήταν περίεργο”, σχολίασε η Brit online.

Πάντως, το σίγουρο είναι πως η διάσημη star έμεινε ικανοποιημένη από την αναφορά της Sabrina στο όνομά της, ενώ περπατούσε στο μαύρο χαλί των VMAs, γιατί μερικές φορές ακόμα και η ίδια ξεχνά πως είναι διάσημη, όπως είπε, οπότε η Sabrina τη βοήθησε να φανεί πιο cool!

Δες την ανάρτηση της Brit!

 

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.