loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Beyoncé: Γιατί εξαφανίζεται ανάμεσα στην κυκλοφορία των albums

Η φήμη που μπορεί να γίνει φυλακή
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Καινούργια συνέντευξη παραχώρησε η Beyoncé στο περιοδικό GQ, μιλώντας μεταξύ άλλων για τα σύγχρονα δεδομένα της παγκόσμιας μουσικής κοινότητας, αλλά και για το ποιος είναι ο λόγος που απομακρύνεται από τα φώτα της δημοσιότητας στο μεσοδιάστημα ανάμεσα στην κυκλοφορία των δίσκων της.

Ακόμα και η Beyoncé, μία από τις αντικειμενικά μεγαλύτερες stars αυτού του πλανήτη, φαίνεται ότι προτιμά να είναι μακριά από την υπερβολική έκθεση και να δημιουργεί την τέχνη της με τον τρόπο που ταιριάζει σε εκείνη και όχι που μπορεί να απαιτούν οι ρυθμοί της βιομηχανίας.

“Δημιουργώ με τον δικό μου ρυθμό, πράγματα που ελπίζω ότι θα ακουμπήσουν τους άλλους ανθρώπους. Δημιουργώ μόνο ό,τι με ελευθερώνει. Είναι η φήμη που μπορεί μερικές φορές να την αισθάνεσαι σαν φυλακή. Οπότε, όταν δε με βλέπετε σε κόκκινα χαλιά και όταν εξαφανίζομαι μέχρι να έχω τέχνη να μοιραστώ, αυτός είναι ο λόγος”, δήλωσε η Bey στη νέα συνέντευξη.

“Ένα πράγμα που έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να εξασφαλίσω είναι η σιγουριά πως τα παιδιά μου θα έχουν όσο περισσότερη κανονικότητα και ιδιωτικότητα γίνεται”, ανέφερε η Beyoncé, λέγοντας πως είναι προτεραιότητά της “να διασφαλίσω πως η προσωπική μου ζωή δε θα μετατραπεί σε ένα brand. Είναι πολύ εύκολο για τους celebrities να μετατρέψουμε τις ζωές μας σε ένα performance. Έχω κάνει ακραία προσπάθεια, για να μείνω σταθερή στα όριά μου και να προστατέψω εμένα και την οικογένειά μου. Κανένα χρηματικό ποσό δεν αξίζει την ηρεμία μου. Χτίζω το επαγγελματικό μου πρόγραμμα γύρω από την οικογένειάμου. Προσπαθώ να είμαι σε περιοδεία μόνο όταν τα παιδιά είναι εκτός σχολείου. Πάντα ονειρευόμουν μία ζωή που μπορούσα να ζήσω τον κόσμο με την οικογένειάμου και να τους εκθέσω σε διαφορετικές γλώσσες, αρχιτεκτονική και τρόπους ζωής”.

Μάλιστα, στο GQ η Bey δήλωσε πως θα συνεχίσει να τραγουδά ακόμα και εάν δεν υπάρχει σκηνή για εκείνη!

“Το τραγούδι δεν είναι δουλειά για μένα. Όταν είμαι στα χειρότερά μου, όταν έχω υπάρξει στενοχωρημένη ή σε μία βαριά ομίχλη, άρρωστη ή αγχωμένη με νύχτες χωρίς ύπνο, τραγουδάω. Και συχνά, τραγουδάω μόνη μου. Σταθεροποιεί τον χτύπο της καρδιάς μου, είναι η καλύτερη δόση ντοπαμίνης. Είναι μία από τις βαθύτερες απολαύσεις της ζωής μου, μία αναγκαιότητα τόσο ζωτικής σημασίας όσο η ανάσα”.

Amen to that, queen!

Φωτογραφίες: GQ

 

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.