loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Orlando Bloom: Viral για το… στραβοκοίταγμα στην Kim Kardashian ενώ κρατά την Katy Perry

Ο φωτογραφικός φακός “έπιασε” το στιγμιότυπο
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Συμβαίνουν και λάθη σε αυτή τη ζωή και ένα τέτοιο μάλλον κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός με τον Orlando Bloom να κοιτάζει την Kim Kardashian στο μπούστο, ενώ κρατά στην αγκαλιά του την Katy Perry.

Ο Orlando Bloom πήγε με την αρραβωνιαστικιά του, Katy Perry στο δείπνο του Ιδρύματος Kering Caring for Women στη Νέα Υόρκη και έγινε viral. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη φωτογραφία του ζευγαριού με την Kim Kardashian, η οποία επίσης έδωσε το «παρών» φορώντας ένα στενό φόρεμα.

Ένας από τους φωτογράφους στην εκδήλωση, “έπιασε” τον Bloom να κοιτάζει τα κάλλη της Kardashian, ενώ την ίδια ώρα κρατά από τη μέση την τραγουδίστρια και αρραβωνιαστικιά του.

Η φωτογραφία έκανε τον γύρο του Διαδικτύου και τα διεθνή πρακτορεία δεν παρέλειψαν να κάνουν το σχόλιό τους. “Ήταν εξαιρετικά ντυμένοι και οι τρεις”, γράφει το TMZ. “Ο Orlando φορούσε ένα μαύρο σμόκιν, η Katy ένα φανταχτερό γαλάζιο φόρεμα και η Kim φορούσε ένα εφαρμοστό λευκό φόρεμα από λάτεξ, που τόνιζε τα καλλίγραμμα οπίσθιά της. Τότε ήταν που το βλέμμα του Orlando προφανώς περιπλανήθηκε στα οπίσθια της Kim ή εστίασε σε κάποια ενοχλητική μύγα που τριγυρνούσε γύρω από τα οπίσθιά της. Εμείς πιστεύουμε ότι ήταν το πρώτο”, συνέχισε ο αρθρογράφος του TMZ σε μια χιουμοριστική αναφορά για τον Orlando Bloom.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Φωτογραφία / Πηγή: protothema.gr

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.