loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Blake Lively: Εξαφανισμένη από τα social media μετά το σκάνδαλο του “It Ends With Us”

Αποτραβήχτηκε από προσκήνιο της δημοσιότητας
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Το καλοκαίρι δεν ήταν ακριβώς κα ιδανικό για τη Blake Lively, ύστερα από το σκάνδαλο που ξέσπασε για την προώθηση της ταινίας “It Ends With Us“, παρότι είχε τις προδιαγραφές για μία εύκολη επιτυχία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, χωρίς να χρειαστεί κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ασχοληθεί ή δεν σας πέρασε από το μυαλό σαν σκέψη (γιατί έχετε και καλύτερα πράγματα να σκεφτείτε, είμαστε σίγουρες), η Blake Lively είναι άφαντη μετά τον ντόρο που ξέσπασε με αφορμή την ταινία “It Ends With Us“.

Οι κακές σχέσεις με τον συμπρωταγωνιστή της και σκηνοθέτη, Justin Baldoni, και ταυτόχρονα, η λάθος προώθηση της ταινίας από μεριάς της, ήταν αρκετά για να έρθει η Blake Lively αντιμέτωπη με το cancel. Όχι μόνο δεν απολαμβάνει την αίγλη της επιτυχίας, αλλά αναμφίβολα έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος των θαυμαστών της. (Μέχρι, βέβαια, να αναλάβει η φίλη της, Taylor Swift, και να επανέλθει ξανά).

Και μιας και αναφέραμε την επιτυχία της ταινίας, να πούμε μόνο πως στο ελληνικό box office, σαρώνει. Σε αντίθεση με τον “Σκαθαροζούμη”, που αν προσδοκίες ήταν πολύ υψηλές, δεν έχει φανεί εμπορικά.

Πάντως, τόσο η Blake Lively όσο και ο Justin Baldoni, δεν έχουν μιλήσει καθόλου για την μεταξύ τους διαμάχη, που ξεκίνησε από τα γυρίσματα. Λέγεται πως ο συμπρωταγωνιστής της, την έκανε να νιώσει άβολα για τα κιλά της, ενώ η διαφωνία τους για το τελικό αποτέλεσμα της ταινίας, επισφράγισε την κόντρα τους.

Όσον αφορά την Lively, δημοσίευμα του People αναφέρει πως είναι αναστατωμένη. Πηγή από το περιβάλλον της, δήλωσε πως “κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας δεν πέρασε ούτε μία μέρα που να μην βρέθηκε στις ειδήσεις με αρνητικό τρόπο, δεν έχει συνηθίσει τέτοιου είδους δράματα“.

Οι θαυμαστές ψηφίζουν Justin Baldoni

Και μπορεί να έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα και η Blake Lively να μην βρίσκεται καθημερινά στο επίκεντρο, οι θαυμαστές πάντως δεν έχουν αλλάξει γνώμη για την ίδια. Καταπώς φαίνεται, συνεχίζουν να στηρίζουν τον Baldoni, κυρίως γιατί, εκτός από την ευγενική παρουσία, έχει μιλήσει αρκετά για το ζήτημα της έμφυλης βίας.

Πηγή: jenny.gr

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.