loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Lady Gaga: Νέο trailer με τον Joaquin Phoenix για το “Joker: Folie a Deux”

Πλησιάζει η μεγάλη στιγμή της πρεμιέρας
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Μετράμε αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας “Joker: Folie a Deux” και η παραγωγή μάς έδωσε απλόχερα ακόμα ένα trailer με Lady Gaga και Joaquin Phoenix.

Είκοσι πέντε μέρες πριν από την πρεμιέρα του “Joker: Folie a Deux” στις κινηματογραφικές αίθουσες και η WB αποκάλυψε το πιο πρόσφατο τρέιλερ διάρκειας 60 δευτερολέπτων. Το σίκουελ του φιλμ “Joker” μόλις έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και έλαβε ανάμεικτες κριτικές.

Πρωταγωνιστεί ο Joaquin Phoenix στον ρόλο του Arthur Fleck/Joker που του χάρισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία του 2019. Στo πλευρό του η Lady Gaga ως Harley Quinn και οι Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland, Harry Lawtey και Zazie Beetz.

Ο Todd Phillips βρίσκεται ξανά στη σκηνοθεσία σε σενάριο που έγραψε μαζί με τον Scott Silver.

Η πρεμιέρα της ταινίας από την Warner Bros αναμένεται στις 4 Οκτωβρίου, ενώ μία ημέρα νωρίτερα θα προβληθεί στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Tanweer.

Πηγή: ethnos.gr

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.