loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Mariah Carey: Επέστρεψε στη δουλειά μετά την απώλεια της μητέρας και της αδερφής της

Μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Σε μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της και βιώνοντας την τραγική διπλή απώλεια της μητέρας και της αδερφής της, η Mariah Carey επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Mariah Carey βίωσε και βιώνει μία από τις δυσκολότερες περιόδους στη ζωή της, καθώς έχασε τη μητέρα και την αδερφή της. Οι δύο γυναίκες πέθαναν την ίδια ημέρα, γεγονός που σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλη την οικογένεια. Η τραγουδίστρια είχε αποστασιοποιηθεί από τα social media, όμως χθες (08/09) επέστρεψε στο Instagram, κάνοντας την πρώτη ανάρτησή της.

“Επιστροφή στη δουλειά”, σημείωσε στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε, ενημερώνοντας τους followers της στο IG πως καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να σταθεί στα πόδια της και να μπει ξανά στους κανονικούς ρυθμούς της. “Ήταν μερικές δύσκολες εβδομάδες, αλλά εκτιμώ την αγάπη και την υποστήριξη όλων τόσο πολύ και ανυπομονώ να δω τους θαυμαστές μου στην Κίνα και τη Βραζιλία. Σας αγαπώ”, πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Ένα μήνα μετά την τραγική σύμπτωση, η Mariah Carey επέστρεψε στις πρόβες και προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις επερχόμενες συναυλίες της. Μπορεί το “χτύπημα” της μοίρας να ήταν σκληρό και βαρύ, όμως η ίδια δεν το βάζει κάτω και προχωράει μπροστά. Η τραγουδίστρια διατηρούσε πολύ καλή σχέση με τη μητέρα της, γεγονός που φαίνεται να μην ισχύει για την αδερφή της, αφού οι δυο τους είχαν βρεθεί στο παρελθόν ενώπιον της δικαιοσύνης.

“Η καρδιά μου είναι ραγισμένη που έχασα τη μητέρα μου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, σε μια τραγική τροπή των γεγονότων, η αδελφή μου έχασε τη ζωή της την ίδια μέρα. Νιώθω ευλογημένη που μπόρεσα να περάσω την τελευταία εβδομάδα με τη μαμά μου πριν πεθάνει”, έγραψε, μεταξύ άλλων, η Mariah Carey.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η τραγουδίστρια γνώριζε πως η κατάσταση της υγείας της αδερφής της, Alison, δεν ήταν καλή, όμως δεν της τηλεφώνησε, διατηρώντας τον πάγο ανάμεσά τους.

Φωτογραφία / Πηγή: jenny.gr

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.