loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Rihanna: Η εκθαμβωτική εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Έκλεψε τις εντυπώσεις και την προσοχή όλων
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Είναι κυριολεκτικά αδύνατον να υπάρχεις στο ίδιο δωμάτιο με τη Rihanna και να μην στρέψεις το βλέμμα σου πάνω της, ειδικά όταν κάνει μία τόσο εντυπωσιακή εμφάνιση, όπως αυτή σε fashion show της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη.

Η Rihanna έφτασε στο μουσείο Guggenheim το βράδυ της Παρασκευής για το σόου Alaïa άνοιξη 2025. Όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε μια τολμηρή είσοδο με ένα διάφανο διχτυωτό φόρεμα διακοσμημένο με κρύσταλλα, πάνω από ένα κορμάκι με πέρλες. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με πέδιλα με strappy διακοσμημένα με πέρλες που τυλίγονταν γύρω από τα πόδια της.

Τα σκούρα καστανά μαλλιά της έπεφταν στους ώμους της σε απαλούς κυματισμούς – μια φρέσκια εμφάνιση για την τραγουδίστρια, η οποία μέχρι πολύ πρόσφατα είχε μια πιο ζεστή μελί απόχρωση.

Νωρίτερα την Παρασκευή, η Rihanna έκανε άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση, φορώντας ένα λούτρινο παλτό Alaïa, ένα bustier φόρεμα και ένα άλλο ζευγάρι strappy σανδάλια στα βραβεία The Daily Front Row, όπου απένειμε στην Katie Grand και στον στυλίστα και καλλιτεχνικό διευθυντή, Jahleel Weaver το βραβείο magazine of the year για τη δουλειά τους στο Perfect.

Φωτογραφίες: People / Πηγή: marieclaire.gr

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.