loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Eminem: Η δισκογραφική του έχασε την επική μάχη με το Spotify

Η τελική απόφαση για τη μουσική του διάσημου rapper
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Η μεγάλη δικαστική μάχη του Eminem με το Spotify έφτασε στο τέλος της και τα αποτελέσματα ήταν υπέρ της διασημότερης πλατφόρμας streaming.

Για να μάθεις και εσύ το back story, η δισκογραφική εταιρεία του διάσημου rapper, Eight Mile Style είχε μηνύσει το Spotify το 2019, υποστηρίζοντας πως αμέτρητα τραγούδια της μουσικής του στριμάρονταν χωρίς τις απαραίτητες άδειες, εμπερικλείοντας και mega hits, όπως το “Lose Yourself” που έχει σημειώσει περισσότερα από 1 δις streams.

Όμως η επίσημη απόφαση που βγήκε μόλις τον περασμένο μήνα, κατέληξε πως δεν υπήρχε νομική βάση σε αυτές τις κατηγορίες και ότι εν ολίγοις η Eight Mile Style είχε κατασκευάσει αυτά τα στοιχεία για δικό της κέρδος. Σύμφωνα με την απόφαση, η δισκογραφική ήξερε για χρόνια ότι στριμάρονταν τραγούδια από την καριέρα του Eminem, αλλά είχε αποφασίσει να μην κάνει τίποτα, για να το αλλάξει προκειμένου να “χτίσει” περισσότερο την εν λόγω υπόθεση για μελλοντικό κέρδος.

Πάντως, ο ίδιος ο Eminem δεν ενεπλάκη καθόλου στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.