loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Lady Gaga: Ντεμπούτο στο κόκκινο χαλί με τον Michael Polansky

Η εντυπωσιακή εμφάνιση που τράβηξε τα βλέμματα
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Ένας από τους βασικούς λόγους που ανυπομονούσαμε τόσο για το φετινό φεστιβάλ της Βενετίας ήταν και η εμφάνιση της Lady Gaga για τις ανάγκες της πρεμιέρας του πολυαναμενόμενου “Joker: Folie à Deux“.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής η ταινία έχει λάβει μικτές κριτικές, με ορισμένους να υποστηρίζουν πως δεν αξιοποιήθηκε επαρκώς το ταλέντο της Lady Gaga, όμως εμείς ανάμεσα στα υπόλοιπα που θαυμάσαμε ήταν το ντεμπούτο της διάσημης star στο κόκκινο χαλί, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της πλέον, Michael Polansky.

Όλα τα looks της Lady Gaga εντυπωσίασαν, σίγουρα όμως η Christian Dior Haute Couture δημιουργία συνδυασμένη με το avant-garde Philip Treacy headpiece ξεχώρισε, τη στιγμή που ο σύντροφός της έμεινε λιτός και μίνιμαλ, με ένα μαύρο κοστούμι.

Μάλιστα, η Gaga δεν κρύβει πλέον τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, καθώς περήφανα φόρεσε σε όλες τις περιστάσεις το τεραστίων διαστάσεων δαχτυλίδι αρραβώνων της και εμείς δε γίνεται παρά να ενθουσιαστούμε με το πόσο ευτυχισμένη τη βλέπουμε.

“Ο τρόπος που προσεγγίσαμε τη μουσική σε αυτή την ταινία ήταν ιδιαίτερος και με πολλές λεπτές διαφορές. Δε θα έλεγα απαραίτητα πως είναι κυριολεκτικά ένα musical. Ο τρόπος που η μουσική έχει χρησιμοποιηθεί είναι για να δώσει στους χαρακτήρες έναν τρόπο να εκφράσουν όσα χρειάζονται να πουν, επειδή η σκηνή και ο διάλογος δεν αρκούν”, δήλωσε μεταξύ άλλων η Gaga για το “Joker: Folie à Deux”.

Εσύ θα το παρακολουθήσεις στον κινηματογράφο;

Φωτογραφίες: Page Six

 

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.