loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

The Weeknd: Ανακοίνωσε επιτέλους τον τίτλο του τελευταίου album από τη μουσική του τριλογία

Πήρε τον χρόνο του ο αγαπημένος καλλιτέχνης
Κiss Music
Kiss & Music
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Σίγουρα πήρε τον χρόνο του ο Weeknd μέχρι να μας αποκαλύψει – επιτέλους – τον τίτλο του τελευταίου album της μουσικής του τριλογίας που ξεκίνησε με το “After Hours” και συνεχίστηκε με το εκπληκτικό “Dawn FM“.

Ο αγαπημένος star δημοσίευσε τον τίτλο στα προσωπικά του προφίλ online και έτσι, έχουμε να περιμένουμε το… “Hurry Up Tomorrow”.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ο Weeknd διαρκώς τίζαρε νέα μουσική, παρουσιάζοντας μάλιστα τη διαφορετική αισθητική και των τριών album, αφού το “After Hours” ήταν η ενήλικη βερσιόν του, το “Dawn FM” η πιο ηλικιωμένη και το “Hurry Up Tomorrow” θα είναι η παιδική του εκδοχή.

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου που δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, το album εκπροσωπεί “τη δημιουργική κορυφή του project, εξυπηρετώντας το τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο που κατασκευάστηκε με υπαρξιακά και αυτό-αναφορικά θεματικά μοτίβα, όπως φαίνεται στα τελευταία ενορατικά teasers που έχουν προκαλέσει στους θαυμαστές κύματα ανυπομονησίας για αυτό το καταληκτικό επεισόδιο”.

FYI, αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, ο Weeknd θα εμφανιστεί ζωντανά στο São Paulo της Βραζιλίας, με το μοναδικό live να μεταδίδεται ζωντανά και μέσω YouTube, τη στιγμή που 10% των εσόδων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό της τοπικής κοινωνίας. Επίσης, αναμένεται να ανοίξει και η “Halloween Horror Nights” experience στα Universal Studios του Los Angeles, με το “The Weeknd: Nightmare Trilogy” να ξεκινά σήμερα Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου και να διαρκεί μέχρι 3 Νοεμβρίου.

GIVE US EVERYTHING, ABEL!

 

 

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.