loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Jennifer Lopez: Επιθυμεί να φτιάξει ξανά το δημόσιο προφίλ της μετά το διαζύγιο

Οι επόμενες κινήσεις της Jen
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Η αλήθεια είναι πως ένα image makeover το χρειάζεται η Jennifer Lopez μετά τα όσα έχει τραβήξει αυτή τη χρονιά, και μάλλον το κατάλαβε και η ίδια (thank God).

Η Jennifer Lopez “θέλει να φτιάξει την εικόνα της”, καθώς προχωράει μπροστά, δήλωσε μια πηγή στο Page Six.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η 55χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε στο instagram μια συλλογή από φωτογραφίες από το καλοκαίρι της στο Hamptons, συμπεριλαμβανομένων μερικών φωτογραφιών με μαγιό και ένα κοντινό πλάνο μιας μπλούζας με ένα απόσπασμα από τον ποιητή R.H. Sin, που έγραφε: “Είναι ανθισμένη και ανενόχλητη, έξω από την εμβέλεια και την ειρήνη”.

Σύμφωνα με την Page Six, ο στενός κύκλος της Λόπεζ, συμπεριλαμβανομένου του μακροχρόνιου μάνατζέρ της Benny Medina, που παραμένει στο πλευρό της.

Αλλά μια πηγή δήλωσε για την προσωπική ζωή της πρόσφατα και πάλι ανύπαντρης σταρ, καθώς προχωράει μπροστά, ότι “είναι ανοιχτή στο να ακούσει νέες φωνές από τους γύρω της”.

Προηγουμένως έγινε γνωστό ότι η Lopez και η πρώην κολλητή της, Leah Remini, συμφιλιώθηκαν εν μέσω των συζυγικών προβλημάτων της ποπ-σταρ. (Η Remini μόλις ανακοίνωσε και το δικό της διαζύγιο από τον σύζυγό της μετά από 21 χρόνια).

Ακόμη, μια πηγή σημείωσε για τη Lopez: “Χρειάζεται συμβουλές από κάποιους νέους ανθρώπους για να προσθέσει ένα νέο επίπεδο και να πάρει κάποιες νέες προτάσεις”, στην προσωπική της ζωή.

Η Lopez κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Affleck την ημέρα που θα σηματοδοτούσε τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους, στις 20 Αυγούστου. Μια πηγή είχε σχολιάσει ότι η κίνηση αυτή είχε σκοπό να δείξει στον κόσμο ότι είναι “μια γυναίκα που στέκεται όρθια με τον δικό της τρόπο”.

Πηγή: protothema.gr

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.