loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Νέο Breakfast Show στον 92.9 Kiss

Καινούργια σεζόν, νέα πρόσωπα
On air
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Με ανανεωμένη σύνθεση ξεκινά σε λίγες ημέρες το Breakfast Show του 92.9 Kiss, αφού τη σκυτάλη από την Ελένη Νικολάου και τον Αλέξανδρο Μυριώτη, παίρνουν οι Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρτζι Λαζάρου και Μάνος Μαγιάτης.

Η νέα σεζόν φέρνει νέα πρόσωπα στον 92.9 Kiss και η παρέα με τους Λάμπρο Κωνσταντάρα, Μάρτζι Λαζάρου και Μάνο Μαγιάτη θα σας κρατούν καθημερινή συντροφιά, 07:00 – 10:00 κάθε πρωί, Δευτέρα με Παρασκευή.

Με εμπειρία χρόνων στον χώρο της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και των μίντια, οι τρεις νέοι παρουσιαστές του Breakfast Show στον 92.9 Kiss υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερο τα πρωινά σας στον αγαπημένο σας σταθμό!

Από Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, συντονιστείτε στον 92.9 Kiss και στο www.kiss929.gr, και κατεβάστε το νέο Kiss App, για να ακούτε όπου κι αν βρίσκεστε!

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.