loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Adele: Το γεμάτο συγκίνηση μήνυμα προς τους fans μετά τις συναυλίες στο Μόναχο

Η Adele προετοιμάζεται για το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή της
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Με τεράστια επιτυχία ολοκλήρωσε τις περιορισμένες της εμφανίσεις στο Μόναχο η Adele, δίνοντας μέσω social media ένα γεμάτο συγκίνηση μήνυμα προς τους fans της.

Η αγαπημένη star πρωταγωνιστεί τις τελευταίες ημέρες στα ΜΜΕ σε παγκόσμια επίπεδο, καθώς στην τελευταία της εμφάνιση στο Μόναχο δήλωσε πως μετά την ολοκλήρωση και των υπόλοιπων 10 show στο Las Vegas, η ίδια θα κάνει ένα step back από τη μουσική, σε ένα επ’αόριστον διάλειμμα, προκειμένου να επικεντρωθεί στη ζωή που έχει χτίσει τα τελευταία επτά χρόνια, προχωρώντας σε νέα βήματα και νέα κεφάλαια της ιστορίας της.

Με λόγια γεμάτα συγκίνηση, η Adele ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στις εντυπωσιακές συναυλίες της στο Μόναχο, τονίζοντας πόσο εκπληκτικά πέρασε μαζί τους στην αρένα Messe München με πληρότητα 80.000 κόσμου σε κάθε νύχτα.

“Μόναχο, ήσουν απίστευτο! Τι πρωτοφανής εμπειρία. Είμαι πραγματικά συγκινημένη από την ειλικρινή έκρηξη αγάπης και καλής θέλησης που ένιωσα από κάθε άνθρωπο που ήρθε σε κάθε ένα από τα show. Ήταν τα καλύτερα vibes παντού. Ποτέ δεν έχω δει συναυλίες σαν αυτές, ήταν αληθινά φαινομενικό και νιώθω κάτι παραπάνω από τιμή που μου ζητήθηκε να τις κάνω”, έγραψε στο μήνυμά της η Adele.

“Είμαι σαρωτικά υπερήφανη για όλη μου την ομάδα και τους συνεργάτες μου. Σας ευχαριστώ που πάντα με κάνετε να φαίνομαι τόσο γα**μένα καλή. Πραγματικά δεν υπάρχει συναίσθημα όπως το να στέκεσαι μπροστά σε χιλιάδες κόσμου που ποτέ δεν έχεις γνωρίσει από κοντά, τραγουδώντας δυνατά τραγούδια που άλλαξαν τη ζωή σου και με κάποιους τρόπους, άλλαξαν και τη δική τους, επίσης. Είναι ειλικρινά αξιοσημείωτο και μία ξεχωριστή ιστορία που θα μπορώ να μοιραστώ”.

 

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.