loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Sabrina Carpenter: Πέτυχε το πρώτο της #1 album με το “Short n’ Sweet”

Το μήνυμά της στα social media
Κiss Music
Kiss & Music
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Η Sabrina Carpenter διανύει σίγουρα μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, σίγουρα της καριέρας της, αφού μόλις σκόραρε το πρώτο #1 album με το “Short n’ Sweet“.

Με τα νέα δεδομένα του Billboard που δόθηκαν στη δημοσιότητα, το “Short n’ Sweet” έκανε ντεμπούτο στην κορυφή του Billboard 200, αποτελώντας τον πρώτο δίσκο της Sabrina που φτάνει στην υψηλότερη θέση των charts που θα μπορούσε να κατακτήσει, παρά τη στενή και έντονη μάχη με τον Travis Scott και το δικό του “Days Before Rodeo“, καθώς η διαφορά ανάμεσά τους ήταν (σύμφωνα με ρεπορτάζ), μόλις στα 1.000 αντίτυπα.

“Δε μπορώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Το πρώτο μου #1 album”, έγραψε η Sabrina σε αντίστοιχο post. “Σας ευχαριστώ που ακούσατε το ‘Short n’ Sweet’. Σας ευχαριστώ που πιστεύετε σε μένα όλα αυτά τα χρόνια. Δε θα μπορούσα να το κάνω αυτό χωρίς εσάς. Αυτή η στιγμή μοιάζει πραγματικά ιδιαίτερη. Σας αγαπώ όλους”,, ήταν το μήνυμά της.

FYI, αυτή είναι η έβδομη δισκογραφική δουλειά της Sabrina. Το “Eyes Wide Open” του 2015 είχε κάνει peak στο Νο. 43 και το εκπληκτικό “Emails I Can’t Send” του 2022 είχε σκαρφαλώσει μέχρι το Νο.23 του Billboard 200.

Επίσης, έχει τρία top 5 singles ταυτόχρονα στο Billboard Hot 100, με το “Taste” στο #2, το “Please Please Please” στο #3 και φυσικά, το “Espresso” στο #4.

WELL DONE, GURL!

Φωτογραφία: Apple Music

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.