loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Justin Bieber: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου του

Ο αγαπημένος star επισκέφτηκε έναν χώρο λατρείας
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Περιμένουμε με ανυπομονησία να ζήσουμε λίγο περισσότερο τον Justin Bieber στον καινούργιο του ρόλο ως μπαμπά, ίσως με μία νέα συνέντευξη μετά από τόσο καιρό, προς το παρόν όμως, ο αγαπημένος star έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση επισκεπτόμενος έναν χώρο λατρείας.

Ο Justin Bieber εθεάθη για πρώτη φορά μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού με τη Hailey Bieber. Την Πέμπτη, 29 Αυγούστου φωτογραφήθηκε να πηγαίνει σε εκκλησία στο Μπέβερλι Χιλς, λίγες ημέρες αφότου η σύζυγός του έφερε στον κόσμο τον γιο τους.

Ο επέλεξε μια εκκεντρική εμφάνιση – τις οποίες συνηθίζει – με ένα casual outfit, ένα γκρι φούτερ με κουκούλα, μια μαύρη φόρμα και παντόφλες Louis Vuitton. Προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος, φορώντας μια ιατρική μάσκα και έναν πράσινο σκούφο.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο Bieber ήταν συγκινημένος κατά τη διάρκεια της τελετής, καθώς το κύριο θέμα συζήτησης ήταν η αγάπη για τα παιδιά.

Οι Bieber ανακοίνωσαν τον ερχομό του μωρού τους, Jack Blues Bieber, την Παρασκευή, 23 Αυγούστου κοινοποιώντας μια φωτογραφία από το ποδαράκι του.

Αν και δεν αποκάλυψαν την ημερομηνία γέννησής του, μια φίλη τους αργότερα άφησε να εννοηθεί ότι το μωρό τους γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου. Το ζευγάρι – που είναι παντρεμένο από το 2018 – έδωσε στον γιο του το όνομα του πατέρα του τραγουδιστή, Jeremy, του οποίου το μεσαίο όνομα είναι Jack.

Ο δύο φορές νικητής του Grammy είναι “ήδη ένας σπουδαίος μπαμπάς” για τον Jack, δήλωσε μια πηγή στο People λίγες ημέρες μετά τη γέννηση.

“[Ο Justin και η Hailey] είναι και οι δύο πανευτυχείς», πρόσθεσε η πηγή. “Το μωρό είναι ένα θαύμα. Είναι αξιολάτρευτο και τα πάει καλά. Και η Hailey τα πηγαίνει καλά”.

Φωτογραφία: Page Six / Πηγή: protothema.gr

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.