loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Anne Hathaway: Τα στιγμιότυπα από την Ελλάδα και η φωτογραφία στο Ηρώδειο

Η αγαπημένη star αγαπά τη χώρα μας
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Είναι ξεκάθαρο πως η Anne Hathaway αγαπά τη χώρα μας και αυτό αποδείχτηκε ακόμα μία φορά, ανεβάζοντας στιγμιότυπα από την Ελλάδα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ανάμεσά τους μία φωτογραφία στο Ηρώδειο.

Η Anne Hathaway ήταν ανάμεσα στους Χολιγουντιανούς σταρ που επισκέφθηκαν την Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι. Η ηθοποιός βρέθηκε στην Ύδρα στο τέλος του Ιουλίου, όπου απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με την οικογένειά της και τον συνιδρυτή του οίκου Valentino, Τζιανκάρλο Τζιαμέτι.

Στις 3 Σεπτεμβρίου, η Hathaway έκανε μια ανάρτηση, στην οποία μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Ελλάδα, αλλά και γενικά από το καλοκαίρι της. Σε μία από τις φωτογραφίες, μάλιστα, η σταρ ποζάρει μπροστά από το Ηρώδειο.

Στην Ύδρα με την οικογένειά της η Αν Χάθαγουεϊ 

Η Anne Hathaway επέλεξε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της, στο τέλος του Ιουλίου. 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης στην Ύδρα με τον σύζυγό της, Adam Shulman, και τους γιους τους. Σύμφωνα με την Daily Mail, η σταρ έμεινε στην πολυτελή θαλαμηγό του Τζιανκάρλο Τζιαμέτι, που είναι ο συνιδρυτής του οίκου μόδας Valentino.

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο Τζαμέτι μοιράστηκε δύο στιγμιότυπα με τη Χάθαγουεϊ. Στο πρώτο η ηθοποιός πόζαρε με τον διάσημο Ιταλό σχεδιαστή Valentino και στο δεύτερο μαζί με την οικογένειά της και φίλους τους.

Φωτογραφίες: protothema/skai.gr / Πηγή: protothema.gr

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.