loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

“One Tree Hill”: Το Netflix ετοιμάζει sequel της σειράς μετά από 21 χρόνια

Ποια είναι τα μέχρι τώρα σχέδια για την παραγωγή
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Φαίνεται πως η νοσταλγία μας καλά κρατεί και φέρνει ξανά στο προσκήνιο παλαιότερα projects, αφού το Netflix σκέφτεται sequel για τη λατρεμένη σειρά “One Tree Hill“.

Η αρχική σειρά “One Tree Hill” έκανε πρεμιέρα το 2003 και προβλήθηκε για εννέα σεζόν στο The WB και το The CW, πριν ολοκληρωθεί το 2012. Οι πρωταγωνίστριες της αρχικής σειράς, Sophia Bush και Hilarie Burton, θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί και θα επαναλάβουν τους πρωταγωνιστικούς τους ρόλους ως Brooke Davis και Peyton sawyer αντίστοιχα. Η πιθανή συνέχεια της σειράς θα διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά τα γεγονότα της αρχικής και θα ακολουθεί τη ζωή της Brooke και της Peyton, καθώς μεγαλώνουν τους δικούς τους έφηβους.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Chad Michael Murray δεν αναμένεται να επαναλάβει τον ρόλο του ως Lucas Scott.

Η αναβίωση της σειράς προέρχεται από τη σεναριογράφο Becky Hartman Edwards (“Switched at Birth”, “The Bold Type”, “Firefly Lane”) και την Warner Bros. TV, με τους Jensen και Danneel Ackles επίσης ως εκτελεστικούς παραγωγούς. Σύμφωνα με το Deadline, η Danneel Harris βρίσκεται σε συζητήσεις για να επιστρέψει στον ρόλο της ως Rachel Gatina και η Emily Moss Wilson (“A Christmas Wish”) θα είναι παραγωγός.

Η αρχική σειρά “One Tree Hill” έκανε πρεμιέρα το 2003 και προβλήθηκε για εννέα σεζόν στο The WB και το The CW, πριν ολοκληρωθεί το 2012. Όλα τα επεισόδια είναι διαθέσιμα για streaming στο Hulu και στο Max.

Εκτός από τις Bush, Burton και Murray, το καστ περιλάμβανε επίσης τους James Lafferty (Nathan Scott), Bethany Joey Lenz (Haley James Scott), Paul Johansson (Dan Scott), Lee Norris (Marvin “Mouth” McFadden) και Antwon Tanner  ( Antwon “Skills” Taylor).

Στα τελευταία χρόνια της σειράς προστέθηκαν και οι Robert Buckley (Clay Evans), Shantel VanSanten (Quinn James) και Jana Kramer (Alex Dupre).

Πηγή: dnews.gr

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.