loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Μήπως είναι δαχτυλίδι αρραβώνων αυτό στο δάχτυλο της Selena Gomez;

Οι φήμες φουντώνουν για ακόμα μία φορά
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Δε χορταίνουμε να απολαμβάνουμε τις κοινές στιγμές που μπορεί να μοιράζονται μαζί μας η Selena Gomez και ο Benny Blanco, τη στιγμή που τις τελευταίες ώρες φούντωσαν ξανά οι φήμες για αρραβώνα.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη star εμφανίστηκε με ένα χρυσό δαχτυλίδι στο χέρι της, που μπορεί και να θυμίζει σε κάποιους ένα είδος βέρας, οπότε ξανά συζητάμε για το εάν η Selena και ο Benny αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η Selena εθεάθη στους δρόμους του Los Angeles να απολαμβάνει τη βολτούλα της, δίχως να προσπαθεί να κρύψει το δάχτυλο με τη συγκεκριμένη… “βέρα”. Μάλιστα, εάν όντως πρόκειται για δαχτυλίδι αρραβώνα, είναι περίεργο που η ίδια ήταν τόσο κουλ να το δείξει δημοσίως, καθώς μόλις πριν μερικές εβδομάδες που είχε ανεβάσει μία σέλφι της σε καθρέφτη, είχε πραγματικά προσπαθήσει πολύ να κρύψει το συγκεκριμένο σημείο του χεριού της, τοποθετώντας στρατηγικά εκεί μερικά emoji με καρδούλες.

Time will tell!

Φωτογραφίες: TMZ

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.