loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Adele: Προετοιμάζεται για ένα μεγάλο διάλειμμα από τη μουσική

Τι δήλωσε η ίδια στην τελευταία της νύχτα στο Μόναχο
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το mini residency που είχε προγραμματίσει για τον Αύγουστο του 2024 στο Μόναχο η Adele, με την ίδια να δηλώνει πως προετοιμάζει ένα τεράστιο διάλειμμα από τη μουσική τα επόμενα χρόνια.

Οι συνολικά 10 εμφανίσεις της Adele στο Μόναχο ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 31 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει πως η ίδια θα επιστρέψει σύντομα στο Las Vegas, για να ολοκληρώσει το εκεί residency, έχοντας επαναπρογραμματίσει 10 shows που έπρεπε αναγκαστικά να τους αλλάξει ημερομηνία, καθώς η ίδια είχε αρρωστήσει νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Όταν όμως, με το καλό ολοκληρώσει και αυτές τις ζωντανές της εμφανίσεις, η Adele θα κάνει ένα βήμα πίσω από τη μουσική, για να απολαύσει ένα much-deserved διάλειμμα.

Απλά χρειάζομαι ξεκούραση. Έχω περάσει τα τελευταία επτά χρόνια χτίζοντας μία νέα ζωή για μένα και θέλω τώρα να τη ζήσω“, δήλωσε από σκηνής η Adele, εμφανώς συγκινημένη.

“Σε όλους όσοι ήρθαν σε οποιοδήποτε από τα show μου, σας ευχαριστώ απίστευτα πολύ για την παρουσία σας. Δεν είμαι η πιο άνετη performer, το ξέρω αυτό, όμως είμαι γα**μένα καλή σε αυτό και πραγματικά έχω απολαύσει τις ζωντανές μου εμφανίσεις τα τελευταία τρία χρόνια, το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχω κάνει ποτέ και πιθανώς, το μεγαλύτερο που θα κάνω ποτέ. Μου απομένουν 10 show μετά από αυτό, πίσω στο residency μου, όμως μετά από αυτά, δε θα σας δω για εκπληκτικά μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σας κρατήσω μέσα στην καρδιά μου για όσο κρατήσει το διάλειμμά μου. Θέλω να ζήσω τη νέα ζωή που έχω χτίσει. Θα μου λείψετε απίστευτα, όμως θα θυμάμαι αυτά τα shows για μία αιωνιότητα”.

Η αλήθεια είναι πως γενικά αυτή είναι η τακτική της Adele, εμφανίζεται, παρουσιάζει ένα καινούργιο album, το προμοτάρει, έρχεται σε επαφή μαζί μας και μετά αποχωρεί, για να ζήσει ξανά τη ζωή της. Αντικειμενικά όμως, αυτή τη φορά, μετά την κυκλοφορία του “30” το 2021, δεν έχει σταματήσει να εμφανίζεται ζωντανά, όπως άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες κάνουν περιοδείες για τεράστια χρονικά διαστήματα, όπως οι Coldplay, ο Harry Styles και η Taylor Swift, οπότε ναι, της αξίζει και με το παραπάνω αυτό το διάλειμμα, ειδικά εφόσον τώρα στα άμεσα σχέδιά της έχει και τον γάμο της με τον Rich Paul.

We love you, girl και θα είμαστε εδώ όταν επιστρέψεις!

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.