loader image

O Kiss Fm 91.1 εκπέμπει 24/7 από τα Ιωάννινα τα αγαπημένα κομμάτια του χθες, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80’s, 90’s, 00’s και τα καλύτερα του σήμερα. Τις περισσότερες ώρες εκπέμπει αυτόνομο πρόγραμμα ενώ συνεργάζεται και με τον Kiss Fm Αθηνών (92.9).

Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε από την ΠΕ Websites

Jennifer Lopez: Η instagram ανάρτησή της για το τέλος του καλοκαιριού

«Ω, ήταν ένα καλοκαίρι», δήλωσε η star
Τα νέα της ημέρας από τον Kiss 91,1

Το μόνο σίγουρο είναι πως το φετινό καλοκαίρι ήταν… ιδιαίτερα έντονο για την Jennifer Lopez και αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Η Jennifer Lopez αν και πάντα ήταν στα φώτα της δημοσιότητας, το τελευταίο διάστημα αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία ίσως και το πιο hot πρόσωπο της επικαιρότητας, όχι για την μουσική της καριέρα ή την υποκριτική της δεινότητα, αλλά για την προσωπική της ζωή. Τα σκαμπανεβάσματα του γάμου της με τον Ben Affleck μονοπωλούσαν τα φώτα της δημοσιότητας και η πορεία προς τον χωρισμό, όπως αποδείχτηκε με την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε λίγες ημέρες πριν, ήταν μονόδρομος.

Σύμφωνα με όσα ήρθαν το φως και όλα όσα υποστήριξαν άτομα από το περιβάλλον της, ήταν η μόνη από τους δυο τους που προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή να κάνει αυτή τη σχέση να δουλέψει.

Προτεραιότητά της είναι στο εξής τα δυο της παιδιά και η προετοιμασία των συναυλιών της στον πλανήτη – ακυρώθηκε λίγο πριν ξεκινήσει.

«Όλα εκτυλίσσονται με θεϊκή τάξη»

Τώρα η ίδα αποχαιρετά ένα γεμάτο καλοκαίρι με μια νέα ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε 16 φωτογραφίες, κάνοντας την αρχή με μια selfie της σε καθέφτη, φορώντας ένα μαύρο ζιβάγκο.

Η δεύτερη φωτογραφία είναι ένα μήνυμα που γράφει: “Όλα εκτυλίσσονται με θεϊκή τάξη”.

Άλλα ενσταντανέ της δείχνουν μεταξύ άλλων την ίδια να απολαμβάνει ένα παγωτό, τα παιδιά της, μια ακόμα selfie σε έναν καθρέφτη φορώντας ένα μαγιό και το εξής μήνυμα: “Είναι ανθισμένη και αδιατάρακτη, εκτός εμβέλειας και σε ειρήνη”.

Η Jennifer Lopez επίλεξε να συνοδεύσει τις παραπάνω φωτογραφίες με την εξής λεζάντα: “Ω, ήταν ένα καλοκαίρι”.

Πηγή: jenny.gr

Media Gallery: 
Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.