Τον Προεδρο της Γαλλιας θα συναντησει η Rihanna

Written by on 21/02/2018

Η Rihanna, προσπαθεί μέσα από την αναγνωρισιμότητά της να βοηθήσει για την καλύτερη σχολική φοίτηση στην αφρικανική ήπειρο…

 

Με τον Πρόεδρο της Γαλλίας πρόκειται να συναντηθεί η διάσημη τραγουδίστρια από την εξωτική Καραϊβική. Η Rihanna και ο Emmanuel Macron έχουν ανταλλάξει απόψεις ξανά στο παρελθόν, σε μια προσπάθεια για την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος στις χώρες της Αφρικής.

Οι δυο τους πρόκειται να συναντηθούν αυτή τη φορά στο Ντακάρ, την πρωτεύουσα της Σενεγάλης. Η Rihanna είχε πρόσφατα συναντήσει τον Macron στο Παρίσι, τον περασμένο Ιούλιο.

Η Robyn Rihanna Fenty, όπως είναι το όνομα της τραγουδίστριας, προσπαθεί μέσα από την αναγνωρισιμότητά της να βοηθήσει για την καλύτερη σχολική φοίτηση στην αφρικανική ήπειρο.

Αυτό θα είναι το έκτο ταξίδι του Macron στην Αφρική, από την εκλογή του τον Μάιο του 2017.

Από την πλευρά της, η Rihanna ίδρυσε το Ίδρυμα Clara Lionel το 2012, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που προωθεί και χρηματοδοτεί προγράμματα υποτροφιών ανά τον κόσμο.

Τον Ιούνιο του 2017, η τραγουδίστρια από το Saint Michael προσπάθησε να ασκήσει δημόσια πίεση στον ηγέτη της Γαλλίας, μέσω του λογαριασμού της στο twitter, ώστε ο τελευταίος να υποστηρίξει το φιλανθρωπικό της έργο. Η Rihanna, έχει στο παρελθόν χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό της στο twitter, ο οποίος έχει 86 εκατομμύρια οπαδούς, για να προσεγγίσει άλλους παγκόσμιους ηγέτες όπως ο Justin Trudeau του Καναδά και ο Mauricio Macri της Αργεντινής.

Πηγή: http://www.kiss929.gr


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Continue reading

Kiss FM 91,1

Ioannina

Current track
TITLE
ARTIST