Ο τραγουδιστης των Metallica στη μεγαλη οθονη

Written by on 14/03/2018

Ο James Hetfield, ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του μουσικού τύπου…

Ο frontman των Metallica, James Hetfield, ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του μουσικού τύπου.

Η πρώτη επαφή του σούπερσταρ τραγουδιστή με την έβδομη τέχνη αφορά στη δραματική βιογραφία του Ted Bundy.

Ο Theodore Robert Bundy, που απεβίωσε το 1989 ήταν Αμερικανός κατά συρροήν δολοφόνος, απαγωγέας κλπ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία ενός σημαντικού αριθμού γυναικών κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ‘70.
Ο James Hetfield πρόκειται να εμφανιστεί στο πλευρό του αστέρα του κινηματογράφου, Zac Efron, του John Malkovich και του ηθοποιού Jim Parsons που είναι γνωστός κυρίως από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά του CBS, The Big Bang Theory.

Ο Hetfield στην ταινία ενσαρκώνει τον ρόλο του Bob Hayward, του αστυνομικού περιπολίας που στην πραγματικότητα ήταν ο πρώτος αστυνομικός που συνέλαβε τον μανιακό δολοφόνο ύστερα από έναν τυχαίο έλεγχο σε εθνικό δρόμο.

Σκηνοθέτης της ταινίας «Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile», είναι ο Joe Berlinger, ο οποίος υπήρξε συμπαραγωγός και σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ των Metallica: «Some Kind of Monster».

Πηγή: http://www.kiss929.gr

Tagged as

Current track

Title

Artist