Ο Enrique Iglesias συμπληρωσε 30 επιτυχιες στο Latin Airplay

Written by on 11/04/2018


Συμπλήρωσε συνολικά 30 επιτυχίες στην κορυφή του Latin Airplay Chart ο Enrique Iglesias, και κατακτά με αυτό τον τρόπο τον τίτλο του καλλιτέχνη με τα περισσότερα Νο.1 στην ιστορία του θεσμού.

Το νέο ρεκόρ του Iglesias τον τοποθετεί στην κορυφή μαζί με τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες του latin ρεπερτορίου όλων των εποχών.

Στη δεύτερη θέση των μουσικών με τις περισσότερες επιτυχίες στο Latin Airplay Chart, ακολουθεί ο Ricky Martin, ενώ στην τρίτη θέση εμφανίζεται το όνομα της Shakira.

Οι συνολικές πωλήσεις του Enrique Iglesias σε παγκόσμιο επίπεδο, ξεπερνούν τα 170 εκατομμύρια αντίτυπα σε άλμπουμ και σινγκλ. Ο Iglesias έχει στο ενεργητικό του πολλά No.1 hit σε όλο το φάσμα του Billboard chart, ενώ έχει πέντε Billboard Hot 100 σινγκλ, μεταξύ των οποίων δυο Νο.1 επιτυχίες. Κατέχει επίσης το ρεκόρ του καλλιτέχνη που έχει 27 Ισπανόφωνα σινγκλ στο Hot Latin Tracks chart του Billboard.

Ο Enrique Iglesias έχει ακόμα, 14 νούμερο ένα επιτυχίες στο Dance chart του Billboard, περισσότερες δηλαδή από οποιονδήποτε άλλον άνδρα καλλιτέχνη.

Τον Δεκέμβριο του 2016, το περιοδικό Billboard συμπεριέλαβε τον Iglesias στην παγκόσμια λίστα του με τους πιο επιτυχημένους άνδρες καλλιτέχνες χορευτικής μουσικής και μάλιστα στην 14η θέση.

Πηγή www.kiss929.gr


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Continue reading

Kiss FM 91,1

Ioannina

Current track
TITLE
ARTIST