Μια «Crazy World» περιοδεια για τους Scorpions

Written by on 14/05/2018

Το συγκρότημα του Klaus Meine ετοιμάζεται να κυριαρχήσει ξανά σε στάδια και συναυλιακούς χώρους…

Οι Scorpions, επιβεβαιώνουν τη νέα τους περιοδεία, που θα πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι με support act από τους Queensryche.

Οι πρώτες ημερομηνίες της επερχόμενης περιοδείας έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Το συγκρότημα του Klaus Meine και των συνοδοιπόρων του, ετοιμάζεται να κυριαρχήσει ξανά σε στάδια και συναυλιακούς χώρους των Ηνωμένων Πολιτειών, σε μια σύντομη περιοδεία που θα ξεκινήσει στα τέλη του Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στα μέσα του Σεπτεμβρίου.

Στο επίκεντρο της νέας περιοδείας βρίσκεται το αγαπημένο άλμπουμ των Scorpions, «Crazy World» που κυκλοφόρησε με επιτυχία το 1991.

«Όταν το άλμπουμ μας Crazy World κυκλοφόρησε το 1991, ακριβώς στο τέλος του Ψυχρού Πολέμου, περιηγηθήκαμε σε έναν κόσμο που ήταν πολύ τρελός τότε, αλλά υπήρχε τόσο εμφανής η ελπίδα στον αέρα για ένα πιο ειρηνικό μέλλον», δηλώνει ο frontman του συγκροτήματος, Klaus Meine.

«Τώρα, 26 χρόνια αργότερα, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο τρελά κάθε μέρα. Ύστερα από όλα αυτά τα χρόνια, το Crazy World εξακολουθεί να είναι ακόμα ένα καλό σύνθημα για την επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία μας».

«Ανυπομονούμε πραγματικά να σας δούμε όλους στην περιοδεία μας», ήταν τα λόγια του χαρισματικού ρόκερ.

Οι Scorpions πάντως, εξακολουθούν να είναι ένα από τα πιο μακρόβια και εμπορικά επιτυχημένα συγκροτήματα της ροκ μουσικής σκηνής. Σχηματίστηκαν στο Ανόβερο της Δυτικής Γερμανίας το 1965 και από τότε έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες άλμπουμ, ενώ οι πωλήσεις των δίσκων τους ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: http://www.kiss929.gr


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Continue reading

Kiss FM 91,1

Ioannina

Current track
TITLE
ARTIST