Κερδη εκατομμυριων συνεχιζει να απολαμβανει η Adele

Written by on 07/12/2017

Η Adele συνεχίζει να είναι δημοφιλής σε επίπεδο λατρείας, έστω και χωρίς νέες κυκλοφορίες

Η Adele συνεχίζει να είναι δημοφιλής σε επίπεδο λατρείας, ειδικά στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας. Αν και το τελευταίο άλμπουμ της με τίτλο «25» κυκλοφόρησε πριν από δυο χρόνια, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι συνεχίζει να αποτελεί φανατικό αντικείμενο αγοράς για τους Βρετανούς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πωλήσεις του άλμπουμ ξεπέρασαν τα 50 εκατομμύρια αντίτυπα στο διάστημα του τελευταίου έτους.

Ως αποτέλεσμα, τα έσοδα της τραγουδίστριας έχουν ξεπεράσει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ μόνο από τις τελευταίες πωλήσεις των δίσκων της, παρόλο που δεν έχει κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ από τον Νοέμβριο του 2015. Στο σύνολο των εσόδων δεν συμπεριλαμβάνονται βέβαια τα πολύ υψηλά κέρδη από την τελευταία παγκόσμια περιοδεία της.

Κατά συνέπεια, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η βρετανική Daily Mirror, η Adele είναι ίσως η μόνη από τους σύγχρονους εκπρόσωπους της μουσικής βιομηχανίας, που έχουν δει τον τραπεζικό τους λογαριασμό να απογειώνεται χωρίς να κάνουν πραγματικά τίποτα.

Πρόσφατα η Adele είχε απορρίψει άλλωστε, σύμφωνα με τα βρετανικά tabloid, την πρόταση ενός Άραβα κροίσου για να τραγουδήσει σε μια ιδιωτική συγκέντρωση με αμοιβή ύψους ενός εκατομμυρίου.

Πηγή: http://www.kiss929.gr


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Continue reading

Kiss FM 91,1

Ioannina

Current track
TITLE
ARTIST