Ισως η καλυτερη χρονια για τον Bruno Mars

Written by on 10/03/2018

O Bruno Mars κατάφερε να κυριαρχήσει στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Grammy…

Φαίνεται πως ο Bruno Mars διανύει την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι πρόκειται για την καλύτερη χρονιά του.

Ο Peter Gene Hernandez, όπως είναι το αληθινό όνομα του τραγουδιστή, χορογράφου και παραγωγού από τη Χαβάη, αναγκάστηκε πριν από μερικά χρόνια να μετακομίσει στο Λος Άντζελες κυνηγώντας το όνειρό του, μέχρι τελικά το 2009 να καταφέρει να υπογράψει συμβόλαιο με την Atlantic Records.

O Bruno Mars, κατάφερε να κυριαρχήσει στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Grammy, αποχωρώντας από την εκδήλωση με έξι από τα πολυπόθητα βραβεία, ενώ την ίδια περίοδο κατάφερε να κυκλοφορήσει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2018 μέχρι σήμερα.

O Φεβρουάριος του 2018 βρίσκει τον ταλαντούχο καλλιτέχνη με νέο βίντεο κλιπ στην πλατφόρμα του YouTube, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η πιο πρόσφατη επιτυχία του έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις 200 εκατομμύρια προβολές.

Το νέο βίντεο κλιπ έχει καταρρίψει το ρεκόρ των 200 εκατομμυρίων, χαρίζοντας στον κάτοχό του τον τίτλο του Βασιλιά του YouTube, καθώς συνολικά 15 βίντεο του έχουν πλησιάσει ή ξεπεράσει σε προβολές τον αριθμό των 200 εκατομμυρίων.

Πηγή: http://www.kiss929.gr

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Continue reading

Kiss FM 91,1

Ioannina

Current track
TITLE
ARTIST