Ενα ακομα στουντιο αλμπουμ στα σχεδια των Cranberries

Written by on 11/04/2018


Οι Cranberries εργάζονται για την κυκλοφορία ενός ακόμα άλμπουμ, που θα είναι έτοιμο στις αρχές του επόμενου έτους. Στο νέο άλμπουμ, θα συμμετέχει και η αείμνηστη Dolores O’Riordan, αφού η τραγουδίστρια είχε ηχογραφήσει το μεγαλύτερο μέρος από το νέο υλικό.

Επιπλέον, το συγκρότημα πρόκειται να κυκλοφορήσει μια επετειακή έκδοση για τη συμπλήρωση των 25 ετών παρουσίας στη δισκογραφία. Η παρέα της O’ Riordan πρόκειται να επανακυκλοφορήσει το ντεμπούτο της άλμπουμ, «Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?», στους προσεχείς μήνες.

Η ειδική έκδοση των 25 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ, θα περιλαμβάνει εκτός από την ανανεωμένη έκδοση, νέο υλικό που δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ μέχρι σήμερα. Η επανέκδοση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τον Μάρτιο του 2018.

Τα μέλη των Cranberries δημοσίευσαν μια δήλωση στην ιστοσελίδα τους, που περιγράφει λεπτομερώς τα σχέδιά τους για το μέλλον και τις επόμενες κινήσεις μετά τον θάνατο της τραγουδίστριας τους τον περασμένο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ηχογράφηση του νέου άλμπουμ είχε ήδη ξεκινήσει πέρυσι και έτσι η O’Riordan είχε ήδη καταγράψει το μεγαλύτερο μέρος από τα φωνητικά μέρη προτού αποβιώσει πρόωρα.

«Όλα πάνε καλά και ελπίζουμε να έχει τελειώσει το νέο αυτό άλμπουμ στις αρχές του επόμενου έτους. Ύστερα από πολλή σκέψη, αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε όλοι μαζί ως συγκρότημα», δήλωσε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Νοel Hogan.

www.kiss929.gr

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Continue reading

Kiss FM 91,1

Ioannina

Current track
TITLE
ARTIST