Αυτο ειναι το μηνυμα του Βryan Αdams για τη νεα χρονια

Written by on 18/01/2018

Ένα μήνυμα έστειλε ο Bryan Adams στους πιστούς φίλους και οπαδούς του, με αφορμή τον ερχομό του νέου χρόνου…

Ένα μήνυμα έστειλε ο Bryan Adams στους πιστούς φίλους και οπαδούς του, με αφορμή τον ερχομό του νέου χρόνου και την πρακτική των νέων υποσχέσεων.

«Go vegan», ήταν το μήνυμα του Καναδού τραγουδοποιού για την πρώτη μέρα του νέου χρόνου. Ο Adams, που είναι επίσης γνωστός για τις ακτιβιστικές του παρεμβάσεις, μοιράστηκε το μήνυμα της χορτοφαγίας παράλληλα με τις ευχές του για ένα χαρούμενο και ευτυχισμένο νέο έτος.

Το σχόλιο του διάσημου τραγουδιστή έρχεται μετά από ένα ιδιαίτερα θετικό έτος για το βέγκαν κίνημα, με περισσότερους καταναλωτές από ποτέ να επιλέγουν ανάλογη διατροφή, σε σημείο να παρουσιάζεται μείωση στις πωλήσεις ζωικών προϊόντων, σύμφωνα με τα παγκόσμια στατιστικά στοιχεία.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι vegan και vegetarian δεν είναι το ίδιο πράγμα. Η διαφορά ενός vegan και ενός vegetarian είναι ότι ο vegan αποκλείει από τη διατροφή του όχι μόνο το κρέας αλλά όλα τα ζωικά προϊόντα. Με άλλα λόγια, αντίθετα με τον απλό χορτοφάγο, ένας αυστηρά χορτοφάγος αποκλείει από τη διατροφή του ακόμα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, ενώ παράλληλα υιοθετεί έναν τόσο αυστηρό χορτοφαγικά τρόπο ζωής που δεν του επιτρέπει να χρησιμοποιεί ζωικά προϊόντα ούτε στη ένδυσή του, απορρίπτοντας οτιδήποτε φτιάχνεται από μαλλί ή μετάξι.

Όπως ο Adams είχε δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν πάντως, «οι εποχές αλλάζουν, αλλά το σίγουρο είναι ότι μπορούμε να προσλάβουμε όλη την αναγκαία πρωτεΐνη του οργανισμού από τα φυτά και τα παράγωγά τους».

Πηγή: http://www.kiss929.gr/

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Continue reading

Kiss FM 91,1

Ioannina

Current track
TITLE
ARTIST