Ευρωπαϊκη περιοδεια για τους Queen και τον Adam Lambert

Written by on 02/03/2018

Η περιοδεία των Queen πρόκειται να ξεκινήσει από την Κολωνία και να ολοκληρωθεί στο Λονδίνο…

Οι Queen ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες για το Ευρωπαϊκό σκέλος της νέας περιοδείας τους, στην οποία συμμετέχει στον ρόλο του κεντρικού τραγουδιστή, ο από παλιά συνεργάτης του συγκροτήματος, Adam Lambert.

Η περιοδεία του Brian May και της υπόλοιπης παρέας των Queen, πρόκειται να ξεκινήσει από την Κολωνία στη Γερμανία και να ολοκληρωθεί στο θρυλικό 02 Arena του Λονδίνου.

Η πρώτη εμφάνιση του συγκροτήματος θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου ενώ η περιοδεία με βάση τα μέχρι σήμερα στοιχεία περιλαμβάνει μόνο τη Γερμανία, την Ιταλία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Όπως δηλώνει ο Brian May: «Η ανταπόκριση στην ανακοίνωση των ημερομηνιών ήταν εκπληκτική και αυτή είναι σίγουρα η καλύτερη παραγωγή που έχουμε οργανώσει ποτέ. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση να επιστρέψουμε σε πόλεις της Ευρώπης και να καλύψουμε τις πόλεις που δεν επισκεφτήκαμε την προηγούμενη φορά».

«Έτσι, αφού εξακολουθούμε να είμαστε ακόμα σε θέση να αντεπεξέλθουμε στα υψηλά επίπεδα ενέργειας που απαιτεί μια νέα περιοδεία, σκεφτήκαμε, γιατί όχι; Είναι κάτι ζωντανό, είναι επικίνδυνο και χρειάζεται την καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά είναι ακόμα διασκεδαστικό», συμπληρώνει ο κιθαρίστας και τραγουδιστής των Queen, Brian May.

Oι πρώτες ημερομηνίες της περιοδείας των Queen και Adam Lambert, είναι οι εξής:

  • 13/6, Cologne, Germany, Lanxess Arena
  • 19/6, Berlin, Germany, Mercedes Benz Arena
  • 20/6, Hamburg, Germany, Barclaycard Arena
  • 25/6, Milan, Italy, Forum
  • 02/7, London, The O2 Arena.

Πηγή: http://www.kiss929.gr

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Continue reading

Kiss FM 91,1

Ioannina

Current track
TITLE
ARTIST